Welkom bij Reggeborgh

Reggeborgh is het Family Office van de familie Wessels. Van start gegaan in 1991 en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende holding, actief in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Europa. De investeringen worden vanuit onze kantoren in Calgary, Londen, Rijssen, Berlijn, Zug en Athene beheerd.

Reggeborgh focust zich op waardecreatie voor de lange termijn, gebaseerd op investeringen in ondernemingen en financiële producten, waarbij het lokale management een essentiële rol speelt.

Naast onze investeringsportefeuille richt Reggeborgh zich ook op sponsoring en goede doelen. We zijn onder meer de trotse sponsor van het Schaatsteam Reggeborgh.

Welkom bij Reggeborgh

Activiteiten

Onze bedrijven houden zich bezig met onder meer bouw, prefab, industriële toelevering en infrastructuur, afvalverwerking, renewables en energietransitie, financiële dienstverlening, technologie en cybersecurity, medische research e.d. Verder zijn we actief in zowel private als public equity.

Onze vastgoed divisie beheert één van de grootste residentiële portefeuilles in West-Europa.

Sponsoring en goede doelen

Reggeborgh zet zich actief in voor sponsoring en goede doelen. We zijn onder meer de trotse sponsor van het Schaatsteam Reggeborgh. Verder ondersteunen wij voornamelijk regionale initiatieven op het gebied van maatschappelijk welzijn en sport. We zetten ons in om sport voor iedereen toegankelijk te maken.

Stichting Reggeborgh

Vanuit Stichting Reggeborgh worden verschillende wetenschappelijke onderzoeksprojecten ondersteund, vooral op medisch gebied. Reggeborgh ondersteunt o.a. Villa Joep en financiert onder meer onderzoeksprojecten naar zeldzame ziektes, immunotherapies of Huntington.

Wil jij ook graag het beste uit jezelf halen?

Wil jij ook graag het beste uit jezelf halen?

Bekijk alle vacatures