Sponsoring & goede doelen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Nederland een gezonde toekomst heeft. Wij willen dan ook graag bijdragen aan de gezondheidsbevordering van de maatschappij. Zo ondersteunen wij (academische) ziekenhuizen bij diverse medisch wetenschappelijke onderzoeken. Deze onderzoeken lopen vaak meerdere jaren en wij volgen de ontwikkelingen op de voet.

Daarnaast ondersteunen wij regionale initiatieven op het gebied van maatschappelijk welzijn en sport. Wij zijn van mening dat sport gezond is en dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn, van jong tot oud. Zowel voor topsporters, amateursporters en atleten met een beperking.

Hieronder ziet u een selectie van de partnerships. Activiteiten waar we trots op zijn.

 • Future of Twente

  Reggeborgh is één van de founding partners van Future of Twente. Het is een collectief van Twentse bedrijven dat staat en gaat voor meer vrouwelijk talent in het bedrijfsleven én daarbuiten. Wij onderschrijven het belang van diversiteit en inclusie van harte. Als gezamenlijk initiatief zijn we hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen.

  Zij zijn in seizoen 2021-2022 voor de 8e keer op rij landskampioen geworden.

 • Schaatsteam Reggeborgh

  Sinds 2019 zijn we trotse sponsor van Schaatsteam Reggeborgh. Wat begon als een sprintploeg is ondertussen uitgegroeid tot een sprint- en allroundteam. In ons team schaatsen jonge talenten samen met ervaren schaatsers, zoals Kjeld Nuis, Femke Kok, Patrick Roest en Marrit Fledderus. Daarnaast zijn we de hoofdsponsor van Marathonteam Reggeborgh.

 • Reggeborgh Research Fellowship

  Samen met ziekenhuizen MST en ZGT starten we een uniek onderzoeksprogramma voor medisch technologische talenten. Onder de naam Reggeborgh Research Fellowship willen de organisaties Twente als toptechnologische regio nog beter profileren, investeren in innovaties in de gezondheidszorg en talent voor Twente behouden. In het research fellowship krijgen getalenteerde artsen en technisch geneeskundigen de kans om toegepast wetenschappelijk onderzoek uit te voeren binnen één van de Twentse topklinische ziekenhuizen.

  Lees verder
 • Pioneers in Healthcare

  Het Pioneers in Health Care Innovatiefonds is een samenwerking tussen de Universiteit Twente, Saxion, Medisch Spectrum Twente, Ziekenhuisgroep Twente, Deventer Ziekenhuis. Sinds 2020 ondersteunt Reggeborgh dit Twentse fonds. Met dit innovatiefonds stimuleren de partners een duurzame samenwerking tussen de wereld van nieuwe technologieën en de medische praktijk. Lees hier meer over de projecten die dit jaar worden ondersteund.

 • Special Olympics Nationale Spelen 2022

  In juni 2022 werden de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022 gehouden in Twente. In 14 Twentse gemeenten werden 25 sporttoernooien georganiseerd. Ruim 2.300 sporters met een verstandelijke beperking uit binnen- en buitenland gingen de sportieve strijd aan met elkaar. Reggeborgh was één van de trotse hoofdsponsoren. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten.