Werken bij Reggeborgh

Reggeborgh is een Family Office waar vertrouwen, integriteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer waar op een professionele manier samengewerkt wordt.

 • Rijssen

  Junior medewerker Accounting & Reporting

  Als Junior medewerker Accounting & Reporting voer je samen met jouw collega's de administratieve werkzaamheden uit voor een aantal vennootschappen. Het is van belang dat je secuur te werk gaat, financiële rapportages kan maken en deze kunt analyseren.

  Download vacature
 • Rijssen

  Senior medewerker Accounting & Reporting

  Als Senior medewerker Accounting & Reporting ben je verantwoordelijk voor het analyseren, beoordelen en intern rapporteren van de cijfers van de groep. In deze dynamische functie stel je position papers op voor accounting en fiscaal gerelateerde vraagstukken.

  Download vacature
 • Rijssen

  IT-specialist

  Als IT-specialist ben je samen met andere IT collega’s onder andere verantwoordelijk voor het netwerkbeheer en het ondersteunen van de collega's op het gebied van ICT.

  Download vacature
 • Rijssen

  Senior Controller

  Als Senior Controller ben je een belangrijke schakel binnen de organisatie. Je draagt bij aan de verdere professionaliseren van het team, het structureren en monitoren van de financiële processen en systemen. Je rapporteert direct aan het management team in NL. Verder werk je samen met collega’s in onder meer Zug en Londen waardoor reizen op incidentele basis onderdeel kan zijn van je werkzaamheden.

  Download vacature
 • Zug

  Business Controller

  For our office in Zug we are searching for a Business Controller. You will be responsible for the analysis, assessment and internal reporting of financial information of our Swiss companies.

  Download vacature