Werken bij Reggeborgh

Reggeborgh is een investeringsmaatschappij waar vertrouwen, integriteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer waar op een professionele manier samengewerkt wordt.

 • Rijssen

  Senior Communicatiespecialist

  Ter uitbreiding van het team van Reggeborgh Foundation zijn wij op zoek naar een Senior Communicatiespecialist. In deze uitdagende functie zet jij je expertise in om een effectieve communicatiestrategie te ontwikkelen, die de maatschappelijke koers, doelstellingen en gewenste identiteit van Reggeborgh Foundation ondersteunt en versterkt.

  Download vacature
 • Rijssen

  Tax Counsel

  Als Tax Counsel ben je medeverantwoordelijk voor de fiscaliteit binnen de organisatie. Hierbij werk je nauw samen met de Chief Tax en ondersteun je haar op het gebied van (internationale) fiscale advisering van de groep en van haar aandeelhouders.

  Download vacature
 • Rijssen

  Officemanager

  Als Officemanager van de Reggeborgh Foundation ben je een onmisbare schakel in het werkproces. Je verricht organisatorische en administratieve werkzaamheden en je bent de spin in het web om alle zaken achter de schermen soepel te laten verlopen.

  Download vacature
 • Rijssen

  IT-specialist

  Als IT-specialist ben je samen met andere IT collega’s onder andere verantwoordelijk voor het netwerkbeheer en de ondersteuning van de collega's op het gebied van ICT.

  Download vacature
 • Zug

  Business Controller

  For our office in Zug we are searching for a Business Controller. You will be responsible for the analysis, assessment and internal reporting of financial information of our Swiss companies.

  Download vacature